× Welkom Cursussen Contact Nieuwsbrief Fotogalerij Links Over Ons Sitemap Privé

Cursussen

Alle cursussen en workshops gaan door in ons leslokaal in het LDC Deuzeldlaan 49 te Schoten, lokaal C2, eerste verdieping, achteraan links. Er is een lift beschikbaar.
De lessen vangen aan om 13:30u en eindigen om 16u. Een pauze wordt voorzien omstreeks 14:40u.

Voor de lessen iPhone, iPad en Android dien je je eigen smartphone of tablet mee te brengen. Voor alle andere lessen staan onze Windows-desktopcomputers ter beschikking.

BELANGRIJK : Vooraf inschrijven is verplicht. Bovendien dien je minimum 1 week vóór aanvang ingeschreven te zijn.

Je schrijft best zo vroeg mogelijk in want plaatsen worden gereserveerd volgens datum van inschrijving.
Inschrijven (en zo je wenst contant betalen) kan je op woensdagnamiddag tussen 14 en 16u (maar NIET tijdens schoolvakanties : klik hier) in ons leslokaal op de eerste verdieping in het LDC (Lokaal Dienstencentrum Cogelshof), Deuzeldlaan 49 te Schoten. Noteer dat er 's woensdags voorlopig max. negen personen mogen aanwezig zijn in het lokaal.

Inschrijven kan je ook online : klik daarvoor op onderstaande rode knop. Zodra wij jouw online inschrijving geregistreerd hebben ontvang je per email een orderbevestiging met rekeningnummer en bedrag om over te schrijven. Om bankkosten te vermijden wordt voor online inschrjving enkel betaling met bankoverschrijving aanvaard.

Door online in te schrijven ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Bij de inschrijving deel je persoonsgegevens met ons.
Die behandelen wij in overeenstemming met de GDPR. Voor details zie Privacybeleid
.

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet aan de cursus deelnemen en je meldt dat minimum 1 week vóór aanvang van de cursus, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Het kan gebeuren dat omwille van onvoldoende inschrijvingen een cursus geannuleerd wordt. In voorkomend geval word je door ons vóór aanvangsdatum van de geplande cursus ingelicht en wordt je inschrijvingsgeld teruggestort. Voor workshops geldt dit niet : daar wordt het bedrag niet teruggestort.

Onze lesgevers en assistenten zijn onbezoldigde vrijwilligers. Het inschrijvingsgeld dat we vragen dient integraal om onze werkingskosten (hardware, hostingprovider, internetprovider e.d.) te financieren.

Heb je nog vragen bel dan 0494 045845 of email ons op info@schoten-sc.be.

Top

Bijgewerkt:  GMT
Webmaster: W.Van Turnhout